Eesti Grilliliidu 2015. aasta võistlushooaja kohtunike ja võistkondade koolituspäev

Galerii avaneb Google Photos keskkonnas

Laupäeval, 24.05.2015, korraldas Eesti Grilliliit traditsioonilise kevadise kohtunike koolituspäeva, mis seekord toimus Raplamaal, Ruunawere Postimõisas.

Esimest korda oli võimalus osaleda ka võistkondadel, kes enne Pärnus toimuvaid suurvõistluseid said kuulata grilliproffide küpsetustarkuseid ja samas saada võistlushooaja alguses grillikäsi valgeks.

Kokku osales suurel koolitus- ja treeningpäeval 70 kohtunikku ja kümmekond võistkonda. Lisaks kohtunike koolitajatele said sõna ka liidu liikmetest grillitarvikute maaletoojad, kes tutvustasid eelseisva hooaja grilliuudiseid ja esitlesid uudseid grilliaparaate.

Oli ilus, meelolukas ja hariv grillipäev, mis lõppes Ruunawere Postimõisa poolt suure koogi ja köetud sooja saunaga.

Kohtumiseni grillivõistlustel!


Eesti Grilliliidu 2015. aasta võistlushooaja kohtunike koolituse ja võistkondade treeningpäeva ajakava

Koht: Ruunawere Postimõis Hotell, Märjamaa vald, Raplamaa, www.ruunawere.ee
Aeg: pühapäev, 24.05.2015, kell 14-18
Osalemine: tasuta

Ajakava:

13:00 - saabumne ja lõunasöök Ruunawere trahtris omal soovil (EGL liikmele hinnasoodustus toidult -10%). Tellitud särkide ja fliiside kättesaamine.
14:00 - Koolituspäeva avamine. Kohaloleku kontroll, aukülaliste, uute kohtunike ja suurel küpsetamise treeningpäeval osalevate võistkondade tervitamine ja tutvustus.
14:15 - Muudatused võistluste reeglites ja hindamissüsteemis, kohtunike dokumentatsiooni tutvustus - Enn ja Auris
14:50 - Teooria ja praktika: Kuidas küpsetada ja hinnata searibi. Esineb grillipedagoog Enn Tobreluts. Toimub teoreetiline lühikoolitus nii võistkondadele kui kohtunikele, seejärel toimub kohtunike poolt teostatav praktiline näidishindamine. Tooraineks on suurvõistluste esimese võistlusvooru materjal: Rakvere searibi.
15:40 - tee ja kohvipaus
15:50 - Grilliuudised. Eesti Grillimessi esitlus, esinevad Eesti Grilliliidu liikmetest grillide ja tarvikute maaletoojad ja müüjad tooteuudistega.
16:50 - Teooria ja praktika: Kuidas küpsetada ja hinnata broileri koiba. Esineb grillipedagoog Enn Tobreluts. Toimub teoreetiline lühikoolitus nii võistkondadele kui kohtunikele, seejärel toimub kohtunike poolt teostatav praktiline näidishindamine. Tooraineks on suurvõistluste teise võistlusvooru materjal: Talleggi broilerikoib.
17:40 - 2015. aasta võistlushooaja kohtunike tunnistuste väljaandmine
18:00 - grupipildi tegemine, koolituspäeva ametliku osa lõpp
18:00 - huvilistele on köetud on Ruunawere saun.

Ööbimise hinnasoodustus -20%. Ööbimise info: www.ruunawere.ee